Webhotel

Vælg det rigtige webhotel til din hjemmeside

Det behøver slet ikke og være svært, eller tidskrævende at finde frem til det helt rigtige webhotel. Der findes nemlig en masse forskellige hjemmesider, ala den her, https://www.webhoteltilbud.dk/, som hurtigt kan guide dig igennem junglen af forskellige webhoteller.

For lige så mange forskellige udbydere af webhoteller der findes, lige så mange forskellige priser findes der på webhoteller. Du kan derfor med stor fordel benytte dig af de gratis prissammenligningssider der findes online.

Det kan i mange tilfælde spare dig for mange tusindvis af kroner. Det er også super vigtigt at du finder en udbydere der tilbyder at du nemt kan opsætte SSL på din hjemmeside.

Google favorisere mere og mere hjemmesider der har SSL beskyttelse på deres hjemmeside. Så det er værd at tage dette med i dine overvejelser, når du skal vælge webhotel udbydere.

Glem heller ikke i samme omfang, at kigge efter domæne priserne hos de forskellige udbydere. Du kan eksempelvis her https://www.webhoteltilbud.dk/domaene-priser/ sammenligne priser på domæner hos de forskellige udbydere der findes i Danmark.