Fordele og ulemper ved et SMS lån

b3460

Det er ikke længere nødvendigt at slæbe sig hele vejen ned i banken, hvis man skal tage et lån. I dag kan man ganske enkelt finde mobiltelefon eller computer frem og tage et lån på ganske få minutter. Det kan der være rigtig mange fordele ved. Først og fremmest er der kommet øget konkurrence på lånemarkedet, hvilket i den grad er godt for dig som forbruger. Det betyder nemlig både priser og bedre vilkår.

Et nemt alternativ

Derudover er de mange online lån også bare mere behagelige og nemme at tage end et hvilket som helst banklån. Som nævnt før er det hurtigere, men du undgår også at skulle side under en eller anden bankrådgivers dømmende blik, mens du forsøger at forklare dig.

lån

Som et modsvar til alt dette kommer det såkaldte SMS lån. Det er på mange måder det diametralt modsatte af et banklån. I stedet for at skulle slæbe dig ned i banken og underskrive en masse papirer, kræver et SMS lån bare, som det fremgår af navnet, at du finder din telefon frem og sender en SMS. Ganske kort tid efter kan du stå med pengene mellem hænderne, hvis det er det, du ønsker. Det er i sandhed nemt og enkelt, og derfor fungerer det også rigtig god, hvis du har en uforudset udgift, eller hvis der er noget, du bare bliver nødt til at have, mens du er ude at shoppe.

Ulemperne ved SMS lån

Netop den nemhed hvormed man bare kan tage et SMS lån kan dog også gå hen og blive lånets bagside. Når det er så nemt at tage et lån, bliver man også nemmere fristet til at bruge penge, man dybest set ikke har på noget, man ikke har brug for. Det er problematisk, og derofr er det altid en god ide at sove på det, hvis det er en mulighed, inden man tager en overilet beslutning såsom at tage et lån. Desuden er renterne på SMS lån også ofte ret høje, hvilket betyder, at de skal betales tilbage hurtigst muligt. Der er både fordele og ulemper ved SMS lån, og i sidste ende ved kun du, hvad der vejer tungest.

tøj udsalg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *