Gode idéer til en gennemført drengeaften

b3460

Det er altid hyggeligt, når alle drengene er samlet, og både snakken og drillerierne bare kører derudaf. Er det din tur til at stå for hyggen i drengeflokken, eller vil du bare glæde dine venner med en fed oplevelse, så er her 4 sjove og oplevelsesrige ting, I kan lave sammen.

Tag til en fed koncert sammen

Koncerter er altid en fed oplevelse af dele med andre, så inviter drengene med til en fed koncert. Det kan være, at man i vennegruppen har et yndlingsband, der altid spilles højt på anlægget i stuen inden fodboldkampe, byture eller andre begivenheder. Hvis I har et fælles yndlingsband eller DJ, er det oplagt at tage sammen afsted, hvis der spilles koncert i nærheden. Det kan også blive til en sjov forlænget weekend, hvis man skal til udlandet og se favoritartisten som gruppe. De fleste er friske på at lytte til ny musik, hvis man er mange, der skal afsted, så det kan samle gruppen og give en fed fælles oplevelse.

En all-nighter med gaming

Hvis der er stemning for en mere stille aften, så kan der inviteres til lan-party, hvor I alle stiller op med computere, snacks og sodavand. Der er dog ingen garanti for, at man kommer tidligt i seng, når først man begynder at spille. Har man ikke det ultimative gamer-gear at tage med til drengeaftenen, kan man få en fed gamer pakke, så man har hele sættet klar til eventet. Så undgår man også kommentarer fra de andre om, hvorfor man ikke har det rigtige headset eller mangler en mus, når der skal spilles spil.

Lav en skydekonkurrence og test hinandens sigte

Er vejret godt eller har man lokalerne til det, kan man også stille op til en udfordrende skydekonkurrence. Det er tilladt at købe og anvende et luftgevær med en kaliber under 4,5 uden jagttegn eller våbentilladelse i Danmark. Luftgevær under kaliber 4,5 er lig det, man anvender i skydetelte i tivoli, så der er mulighed for at lave en sjov konkurrence, hvis I skyder til måls, og der er en præmie på højkant. Hvis man er på udkig efter et lovligt luftgevær, kan man her læse mere om mulighederne.

Planlæg en bytur, hvor intet mangler

Gør byturen ekstravagant og book et bord på en god natklub, klæd hele flokken pænt på og gør aftenen til en uforglemmelig god oplevelse. Forfester med dåseøl og en efterfølgende helt normal bytur kan godt udvikle sig til en hamrende god aften, men er stilen lagt fra starten af, er stemningen anderledes festlig fra begyndelsen af aftenen. Der er mange muligheder for at gøre lidt ekstra ud af planerne, og det kunne eksempelvis inkludere øl-, vin- eller whisky-smagning. Har man økonomi til at gå hele vejen, kan man blive kørt til fest eller natklub i en lejet limousine og ankomme med stil. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Bare I er sammen

Det allervigtigste for, at drengene får en god oplevelse, er dog, er at I alle er sammen og deler de sjove eventyr. Det samler venner at have fælles oplevelser at dele og mindes, når man i fremtiden samles i festligt lag. Så tag afsæt i disse gode idéer og planlæg en god aften med gutterne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *