Ved du hvad en mirakelsvamp er?

b3460

Melaminsvamp, mirakelsvamp og nanosvamp; kært barn har mange navne. Men navnet mirakelsvamp er ikke helt ved siden af. Den hvide svamp ser ganske vist helt normal ud, men den kan fjerne selv de mest genstridige pletter fra mange forskellige typer af overflader. Det kræver blot lidt vand, før du kan få overflader til at se ud som nye med melaminsvampe. 

rengøringsmidler

Melaminsvampe kaldes et mirakel af en grund

Hvis du er vant til at bruge en almindelig svamp, bør du måske vide, at det er en bakteriebombe uden lige. Hvis du bruger samme svamp til flere områder i hjemmet, kan du ende med at sprede bakterier i dit eget hjem. Til forskel er en melaminsvamp udviklet til at modstå bakterier og andre patogener.

Mirakelsvampe sælges både online og i fysiske butikker, men online kan du klikke større mængder af billige og gode melaminsvampe hjem. Det sikrer, at du altid har nok på lager, hvis uheldet skulle være ude.

Kom selv de mest genstridige pletter til livs

Med melaminsvampe kan du komme til at fjerne besværlige pletter og skidt på alle glatte og hårde overflader inklusiv:

  • Fliser, håndvaske og toiletter på baderum
  • Kuglepen og andre mærker fra borde
  • Døre og håndtag
  • Mærker på gulv efter gummisko
  • Og mange andre typer af blanke overflader.

Du bør dog undgå at anvende melaminsvampe på overflader, der er lakerede, polerede eller rustfrie. Svampen har nemlig en slibende effekt, der kan ødelægge den type af overflader.

rengøring af vask

Mirakelsvampe er så godt som uundværlige

Med melaminsvampe kan du let og effektivt fjerne pletter uden brug af rengøringsmidler og anden kemi. Det kan være særligt effektivt for dig, der har små børn, der ofte tegner ved siden af papiret. Med en nanosvamp, kan du nemlig let fjerne tusch, kuglepen og blyant fra overflader, når de små har været i gang på borde og vægge.

Hvis du har kæledyr, vil du sikkert opleve, at der er endnu mere rengøring end ellers. Fjern let genstridige pletter af madrester fra madskåle og legetøj, så det fremstår som nyt. På den måde giver du dine kæledyrs ting fra mærker såsom Hunter et langt længere liv.

Fjern alle former for skidt fra overflader

Melaminsvampe er lavet på en særlig måde, hvor de kemisk er sammensat, så du ikke behøver andet end svampen og vand, før du kan gøre rent. I stedet er der brugt nanoteknologi til at give svampen den ”skurende” effekt. Det kræver derfor ikke andet end vand, før dine mirakelsvampe kan fjerne skidt, snavs og mærker fra overflader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *