Tag dig ud fra din bedste side ved festen

b3460

Du skal til fest, og du glæder dig. Det er lang tid siden, at du har danset med dine venner i timevis. Der skal være god musik, fed stemning og I skal have det sindssyg sjovt. Men før festen kan begynde, må du lige gøre dig festklar. 

Så hvordan kan du se rigtig lækker ud til festen?

mennesker

Presset til at være perfekt

Mange af os tænker, især til fester, over vores udseende. Vi er utrolig opmærksomme på, hvordan vi virker på nye bekendte, og om vi sender de rigtige signaler. 

Vi er pinefuldt bevidste om, at vores valg af skjorte den aften måske kan ende med at spille en stor rolle for, hvordan det kommer til at gå for os i byen. Bryder den pige, jeg kan lide, sig om mit hår? Lukker dørmanden på Berghain mig mon ind, hvis jeg ikke har sort tøj på? Vil den røde læbestift være et bedre valg end den lyserøde? Ville jeg have bedre chancer for at score, hvis jeg ikke havde de rynker under øjnene

Samfundet har proppet alle disse tanker ind i vores hoved, og det kan være svært bare at ignorere dem. For samtidig tænker vi det jo også nogle gange om andre mennesker, så vi er en del af problemet. 

Selvtillid er det vigtigste

Det er sjovt at gøre sig klar til fester. Selve forfesten eller det “at gøre sig klar sammen med pigerne” er jo en hel aktivitet for sig, som på mange måder er en del af aftenen. 

Så hvis man ser bort fra presset om at ville se perfekt ud til festen, kan det faktisk være helt sjovt at eksperimentere lidt med sit udseende. Måske det endda er en udklædningsfest? Eller måske man kan komme lidt glitter i ansigtet? Ved at eksperimentere lidt lærer man også sig selv bedre at kende. 

Hvis man ser bort fra tøjet i en lille stund, er det også vigtigt at føle sig klar til at feste. Man skal være sund, rask og udhvilet, og det går for eksempel ikke at have tandsmerter før en fest. Sådan noget kan ødelægge hele aftenen, og det er vigtigt, at få det behandlet. Hvis man bor i hovedstadsområdet, kan man passende finde en lokal København tandlæge

mennesker

En fest skal være sjov

En fest skal først og fremmest være sjov. Når man skal til fest handler det om at være sammen med vennerne og måske glemme ens bekymringer og dagligdag for en lille stund. Så det er vigtigt at tage det tøj på, som man føler sig bedst tilpas i. 

Derudover skal det helst også være godt at danse i, hvilket også vil øge mængden af sjov. Hvis man har tøj på, som man føler sig godt tilpas i, vil man automatisk også føle sig mere selvsikker. 

Under festen er det desuden vigtigt at passe på sig selv og sine venner, så alle kan få en god oplevelse.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *