Tjen penge til musikkoncerter og fester

b3460

Elsker du at tage til koncerter og elsker du at feste? Så ved du også, at det kan være nogle ret dyre hobbyer. Og hvordan får du så råd til det?

Der er flere muligheder. Du kan læse op på finans og blive god til at investere eller starte en mindre virksomhed selv. Du kan blive blogger og slå finans og fester sammen.

Med diverse tv-programmer har vi i hvert fald set, at der er et marked – større end før corona-krisen – for fester og koncerter, der foregår virtuelt. Så måske skal du udnytte det.

Koncert

Læs op på finanserne

En god idé, når man ønsker at tjene flere penge eller bare at tjene nogen, er at tjekke op på, hvordan de andre gør det. Hvordan investerer man i aktier, hvordan foregår det med Bitcoin osv.

Måske er du ikke den bedste til finans og har givet helt op fra starten. Det er selvfølgelig ikke det bedste udgangspunkt, men fortvivl ikke, du kan sagtens nå at lære en ting eller to.

http://finansius.dk/ kan du nemlig lære om penge og økonomi. Hvordan du forbruger klogere, men også hvordan du tjener penge klogere.

Hvad er klogt at investere i nu, og hvorfor? Det er en god måde at starte din investor karriere med at lede interesseret og spørge til, hvorfor lige netop det her er populært. Hav din kritiske sans med dig, med den kommer du langt.

Bliv blogger, og slå det hele sammen

Med lidt styr på det økonomiske vil du også være bedre rystet til at slå ovenstående sammen. At tage til koncerter og fester, men tjene penge i stedet for at bruge på det.

Ved at blive blogger kan du opnå netop det. Det er selvfølgelig ikke let, det kræver engagement og en stærk vilje. 

Et rigtig godt råd er at finde en niche eller et varemærke. Din niche skal passe til dig, så det rent faktisk giver mening, ikke så du står til en heavy koncert, men slet ikke bryder dig om musikken.

Vælg den musik, du selv kan lide. Er der mange, der gør som dig, vil et varemærke måske være en god idé. Det kunne være noget bestemt, der altid er på dine billeder og videoer. 

Det kunne være en speciel måde at filme på, et filter, du bruger, eller noget helt tredje. 

Mangler du lidt hjælp og inspiration til at komme i gang på eller hjælp til at forstå de sociale medier bedre, kan du klikke dig ind på linket. Der får du hjælp til en masse om sociale medier – f.eks. at forstå nye trends og tendenser bedre.

Glad_kvinde

Vi savner koncerter og fester

Måske er du faktisk lidt heldig, hvis du gerne vil være fest- og koncertblogger. For vi går alle sammen lidt og savner festerne og koncerterne, bare tag et kik på sendefladerne på de forskellige tv-stationer.

Vi har alle sammen savnet de store fester og koncerter, fordi de har været fraværende så længe. Måske kan du være med til at give os dem tilbage. Måske kan du give os følelsen af at være til de store fester og koncerter. 

Det kræver vilje, energi og fantasi – så den må du finde frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *