Sådan holder du den fedeste studenterfest

b3460

Du har knoklet som bare pokker de sidste tre år for at blive færdig med din gymnasiale uddannelse. Det har føltes som tre lange år, men de er ved at lakke mod enden, og det skal fejres med et brag af en fest. Gradueringen er noget, der kun sker én gang i livet, så det er med at gøre det med manér – for det kan ikke gøres om. I denne artikel vil vi komme med nogle tips til, hvordan du kan holde en uforglemmelig studenterfest, som selv dine studiekammerater vil måbe over, og alle vil få en uforglemmelig fest.

Et stort telt, der kan rumme den store fest

Find teltudlejning i København og hyr et band til live musik

Skal der være fest, så lad der være fest! Med andre ord – gør det til UG. Vil du gå all in på festen, så inviterer du formentlig alle fra dine bedste kammerater til tante Trut, bedsteforældrene, og hvad der ellers forefindes i hele den pukkelryggede. Med andre ord, så får du brug for rimelig meget plads for at kunne have plads nok til alle. Der er ikke noget værre end at sidde til en fest, hvor man sidder som sild i en tønde. Du kan velsagtens kigge på en masse lokaler, men de er nok ret heftige i priserne – særligt lige omkring studentertiden, hvor de ved, at efterspørgslen på lokaler er stor. 

Du kan i stedet vælge at leje et festtelt og bruge nogle af lokale pengene på at hyre et band, der kan komme og optræde til din fest – fedt, ikke? Studenterfester ender ofte også i drukfester, og så er det da så meget smartere, at festen er udenfor, så fulderikkerne kan gå ud og brække sig i busken i stedet for at gøre det midt på dansegulvet på grund af kø til toilettet! Rygerne har også en tendens til at trække halvdelen af selskabet ud, når de holde rygepause. Med et festtelt vil det være nemmere lige at gå ud, og der bliver en mere glidende overgang for gæsterne mellem ude og inde. Du kan finde teltudlejning samt udlejning af borde og stole til rigtig gode priser, så du kan få hyret et band til at spille live musik også og hæve stemningen 10 niveauer.

Studerende

Kom i form til eksamenerne med yoga

Vil du gerne være lidt ekstra fit til eksamenerne – og festen, naturligvis, så dyrk noget yoga. Det er både godt for krop og sjæl. Det vil hjælpe dig med at kunne fokusere, når du skal præstere, og så vild et naturligvis også være godt for kroppen. Så få fat i nogle smarte yogabukser og kom i topform til eksamen og studenterfesten! Vi håber, at du har fået nogle nye idéer til den kommende studenterfest og til at gøre dig selv mentalt klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *