Spark gang i dit øvelokale

b3460

Øvelokalet er helligeje, når det gælder for jeres band om at komme frem i verden. Det her I øver i de hits, I allerede mener, I har lavet. Det er her I udfordrer hinanden, bruger al jeres tid og her I kan mixe det rigtige musik. 

I kan spille uden at blive forstyrret – nogenlunde. Er I så uheldige, at jeres øvelokale er lukket ned grundet corona-restriktioner, skal du læse artiklen som initiativtag til fremtiden, når øvelokalet igen åbner op. 

At øve er alfa og omega når I skal frem i verden. det samme er motivationen og formen, den skal holdes ved lige. 

Elektronik

Tjek på opsætningen af el?

Ethvert øvelokale har en masse el, der bare skal fungere. Hvis I ikke har opsætning af elektronik, til at lytte til jeres optagelser, til at mixe musik, til at koble elguitaren eller keyboardet, er I så overhovedet et seriøst band. 

I det 21-århundrede findes akustiske bands næsten ikke længere, og hvis de gør, har de selvfølgelig stadig udstyr til at optage deres indspilninger. 

Derfor skal jeres opsætning af el selvfølgelig også være tiptop, det skal være helt perfekt. Og skal der være styr på el og opsætningen af jeres udstyr, kan I få ved at kontakte fj-el.dk.

De har styr på alt, der noget med el at gøre. De har styr på, hvordan I undgår, at noget går tabt, at noget går galt med jeres elektronik. 

 Crossfit

Hold jer ved ilden

Når så elektronikken spiller, som den skal, er det blevet til jer som band. I skal naturligvis spille perfekt, ellers er der ingen, der gider høre på det andet end søde tanter og venner. 

Nej, I skal holde jeg ved ilden. Det handler både om, at I skal spille perfekt, men også at motivationen skal være til det. Det skal være sjovt, være noget ved, være noget at se frem til. 

I en presset tid som nu kan det være svært at holde motivationen højt. En fantastisk måde at holde motivationen oppe, med musikken såvel som livet, er crosstraining.

Det er ikke muligt at tage i centrene og dyrke crossfit, men find nogle hints til, hvordan du så kan dyrke crosstræning i mellemtiden. 

Det hjælper ikke kun til at holde dig form, så din sangstemme eller din reflekser holder sig friske. Det klarer også dit hoved og lader dig tænke på noget andet eller slet ikke på noget. 

Måske finder i noget inspiration til ny musik ved at lade tankerne vandre eller ved slet ikke at tænke, men bare gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *