Sørg for sikkerheden når du holder fest

b3460

Skal du til at holde stor fest i hjemmet, og glæder du dig helt vildt? Det kan være meget sjovt at holde stor abefest, uanset hvor gammel man så bliver. Men tingene kan godt blive lidt vilde, når man først rigtig kommer i gang med at feste. Læs derfor med her for at se hvordan du sørger for sikkerheden i dit hjem, så du ikke har negative oplevelser.

Glas med champagne

Lås værdigenstande væk

Folk der får lidt ekstra at drikke er ikke altid de klogeste mennesker i verdenen. Og samtidig er de heller ikke altid de mest ærlige. 

Selvom dine venner måske ikke ligefrem vil stjæle fra dig, så kan det nu alligevel godt være, at de ved et uheld kan komme til at ødelægge nogle af dine dyrebare ting. 

Måske din fulde veninde synes, at det er sjovt at rende rundt i din pels, imens hun har en åben bajer i hånden? Eller vil din ven gerne lige se din nye smartwatch, imens han knap nok kan stå på benene længere?

Læs hellere lige genstandene væk før det rigtigt går løs. Så undgår i alle dårlige oplevelser, som kan ødelægge festhumøret.

køre bil

Hvem skal køre hjem?

En del af sikkerhed under fester handler også om at overveje, hvem det er der skal køre hjem fra festen. Det er noget som i bør overveje, før festen overhovedet går i gang, fordi i dermed bedre kan passe på hinanden og minde hinanden om det, hvis i synes en af jer tager lidt for hårdt ved flasken. 

Og hvis en af jer alligevel bliver lidt for fulde og alligevel insisterer på at køre hjem, så må i hellere gennem nøglen. I så fald kan personen i hvert fald kun komme ind i bilen ved at få fat i en låsesmed – eller pænt vente til de er blevet ædru og vennerne kan give nøglen tilbage. Klik her for at se hvordan man får fat i en låsesmed. 

Det kan selvfølgelig også være at i til festen er kommet til at smide en af bilnøglerne væk – eller værre endnu er kommet til at smække dem inde i selve bilen. Læs mere for at se hvad i gør i sådan et tilfælde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *