Skab en fest for din kat med lækkert foder

b3460

En fredag aften er for mange en festaften. Her er det okay at få et lille glas til maden, og rugbrødet bliver skiftet ud med en lækker pizza eller en god sovs. Men hvad med den firbenet ven, som bedende må se på imens? Hvad skal den forkæles med? Lad også den mærke, at det er weekend. Endnu bedre, skab en fest for jer begge hver dag!  Forkæl din kat alle dage med lækkert foder, så den aldrig skal spise et kedeligt måltid igen. 

Liggende kat

Er foder bare foder? 

Svaret er med det samme nej. Foder er bestemt ikke bare foder. Der skal nemlig flere overvejelser til, når man skal købe foder til sin kat. Ligesom vi mennesker heller ikke vælger hvilket som helst mærke, så skal man også overveje hvilket foder, som passer til ens egen kat. Det handler altså om at kende til sin kats behov, ligesom man kender til sin families madvaner. 

Lad din kat være kræsen, der er uendelige muligheder

Mulighederne for foder er uendelige! Læs mere om foder her. Her finder du alt fra tun til lam, så din kat aldrig mere skal have tilfældigt kattemad igen. Med lækkert og velovervejet foder til din kat, kan du roligt feste videre, og give den gas med lækkerierne med god samvittighed. Fodre katten med godt foder, og fyr så op for din egen fest. Lad dig ikke bekymre om andet end hvilket musik der skal på og hvilken drink, som skal være den næste. Imens kan din kat kravle ind et roligt sted og slå mave oven på et festmåltid, som passer netop til din kat.

Farverige drinks

En glad kat giver en glad ejer

Hvad er det bedste efter en festlig fredag? Lad os blive enige om at en hyggedag lørdag, ville være helt perfekt. Vi sætter en god film på, og nusser katten i sofaen imens. Vi ved samtidig også, at mad er lig med glæde og tilfredshed. Derfor vil et velovervejet foder, som passer til lige netop din kat, give en meget gladere og tilfreds kat. En tilfreds kat gør, at den meget hellere vil nusses og puttes med. I den situation vinder begge parter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *