Festligheder i haven: 4 bud på sjove sommeraktiviteter

b3460

Når det er sommer, får man lyst til at opholde sig udendørs og have sjov. Der er rigeligt at lave, men en gang imellem kan man alligevel godt løbe tør for idéer til hvilke sjove ting man kan lave i haven. Derfor er der her samlet 4 gode bud på ting, du kan lave i haven om sommeren. 

Dreng med fodbold

En firkantet trampolin giver sjov og spas

Hvad er sjovere og mere sommerligt end at hoppe på trampolin? Ikke meget, vel? Har du allerede en trampolin stående i baghaven, er det bare om at komme ud og hoppe! Hvis ikke, kunne det være et tegn om at det måske er på tide at få den trampolin købt og sat op i haven – ungerne vil i hvert fald være helt vilde med det.

I stedet for den klassiske runde trampolin, kan du overveje om ikke det kunne være sjovt med en firkantet trampolin. På en sådan en er der nemlig endnu større muligheder for at have det sjovt. Prøv det af, og se om ikke det kunne være noget for dig og din familie med en firkantet trampolin. 

Tag et spil et-eller-andet med vennerne

Et andet bud på noget sjovt du kan foretage dig om sommeren i haven, er at tage et spil et-eller-andet med vennerne. Uanset om I er til fodbold, kongespil eller måske et godt gammeldags slag rundbold, er der rigeligt af forskellige hyggelige aktiviteter, man kan foretage sig sammen udendørs. Prøv jer frem, og se hvad der lige fanger jer.

Sjov med spil i haven kan meget vel også involvere ungerne. Om sommeren i sommerferien er der rigeligt med fritid, og hvad er sjovere end at få de voksne med på et sjovt spil? Ja, ungerne vil helt sikkert synes det er fantastisk endelig at få lokket de voksne med til et spil i haven. 

Hoppende mand

Arrangér en god, gammeldags vandkamp 

En tredje idé til hvad man kan lave i haven om sommeren, som både er sjovt og spændende, er en god, gammeldags vandkamp. Med høj sol, varme temperaturer og en lyst til at være udenfor i det vindstille og rolige vejr, er der ikke noget skønnere end en vandkamp, hvor alle kan være med.
Hvorfor ikke lave et par baljer fyldt med vandballoner, og gøre alle vandpistolerne klar? Der er helt sikkert ikke nogen, som ikke vil være med på en god og sjov vandkamp i haven om sommeren. 

En dag i haven i afslapningens tegn

Fjerde og sidste idé på sommeraktiviteter i haven, er nok mest sjov for de kedelige voksne, som kan finde fornøjelse i at slappe af på et tæppe i skyggen med en god bog og et koldt glas. Sådan en dag lyder skøn, ikke?

Når solen står højt på himlen, og temperaturen nærmer sig den øvre grænse for hvor varmt det bliver herhjemme om sommeren, er der nok heller ikke noget man hellere vil end at slappe af udendørs. Find derfor picnictæppet frem, hiv den bedste sommerbog ned fra hylden, og klargør en skål med de skønneste sommersnacks. Så er du klar til en hyggelig dag i haven!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *