Sådan skaber du den perfekte havefest

b3460

Der er ikke noget, der er så fyldt med glæde, latter og gode minder, som de gode fester man nyder sammen med de mennesker, som man holder mest af. Og lige netop derfor, kan det være, at du er ved at arrangere en sommerfest til sommer, som skal foregå ude i din have. Der er nemlig ikke nogen grund til altid at leje store og flotte lokaler, når vejret er til, at man kan være udenfor, er haven således den absolut bedste kulisse. Til en sådan fest er der dog lige som med alle andre en masse ting, der skal være styr på.

Sørg for at det er muligt at komme inden for

For det første kan det være, at du skal have lånt noget service samt et telt. Der en god ide at kunne trække inden for, hvis det skulle blive koldt ud på aftenen. Det kan også være, at der kommer vand i løbet af dagen, og derfor er det fint, at man kan komme i læ. Inden for kan maden således blive indtaget lige såvel, som det kan være her, det er muligt at finde drikkevarer, som så kan tages med ud. 

Lanterne

Musikken må ikke udeblive

Der kan også være behov for noget underholdning. Det være sig for eksempel noget god musik, der kan være med til at sætte den rette stemning. Det er ikke alle, der finder det lige let at sammensætte en god playliste, som kan få gang i festen, og derfor kan det være en god idet at tage et kig på en professionel, der kan være til at sørge for god lyd hele aftenen.

Det er altid en god ide med havespil

Underholdningen kan dog også vær en lang række havespil, der kan være med til at få tiden til at gå og skabe en masse snakke blandt folk. Og her findes der et utal af gode muligheder. Tag for eksempel et kig på havebowling, megamikado og det altid populære kongespil. Det handler blot om at lade fantasien få frit løb, og så er der pludselig masser af ting, man kan give sig til ude i haven.

Kirsebær

Pynt op med masser af hyggelig belysning

Hernæst er det også en god ide at sørge for noget hyggeligt pynt. Det er især ud på aftenen, når mørket falder på, at det kan være relevant. Det gør sig for eksempel gældende med noget hyggeligt belysning, der kan komme fra blandt andet lanterner og lyskæder. Det også noget, der virkelig emmer af havefest frem for stearinlys.

Sørg for at haven ser ordentlig ud

Tag dog også et kig på de mange smukke planter, som du kan forskønne din have med. For skal du holde en havefest, kan det også være, at din have lige skal se en kærlig hånd inden. Det betyder, at du skal få slået græsset, luget ud i bedende og eventuelt fyld nogle krukker med friske og velduftende sager. Eller hvad med nogle lækre kirsebær, som du også selv kan nyde hele sæsonen igennem – det ville sætte prikken over i’et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *