Sådan sikre du at I får en fed firmafest

b3460

Det er et stort arbejde at planlægge en firmafest for alle dine kollegaer, og der er meget, som skal ordnes. For at gøre det hele lidt mere overskueligt, har vi samlet nogle gode råd, der kan være med til at sikre, at i får en god firmafest.

Bestil rigeligt med mad og drikke

Mad og drikke er en af de helt fundamentale aspekter af enhver firmafest. Det er derfor vigtigt at have helt styr på både mad og drikke. Uanset om i bestiller mad ved et cateringfirma, restaurant eller ved det sted hvor festen afholdes, er det vigtigt at bestille rigeligt. Det er ikke noget værre, end hvis der er for lidt mad, og det kan virkelig sætte en dæmper på festen. Det samme gælder for drikkevare. Hvis i holder fest til sent ud på natten, kan det også være en god ide at bestille noget natmad.

Socialt sammenværd

Det vigtigste når i holder en firmafest er at ryste kollegaerne sammen. Det er derfor oplagt at planlægge et par sociale aktiviteter til at få festen i gang. Prøv gerne at finde på aktiviteter, som involverer alle. På denne måde får alle sagt noget og bliver en del af fællesskabet. Der er måske nogle kollegaer som er en smule tilbageholdte eller nye, som har brug for et ekstra skub for at komme i gang, og et par sjove lege kan være med til at hjælpe dem. Gør det dog ikke til en for stor del af festen, da det hurtigt kan blive for meget. Brug det blot som nogle introducerende lege, og lad derefter dine kollegaer tage den derfra. Hvis I føler, at I har brug for ekstra hjælp til at ryste folk sammen, kan I se alle foredrag hos thinkaboutit her. De tilbyder en masse hjælp til virksomheder og organisationer, som ønsker at fremme tillid og sammenhold, samt at motivere jeres medarbejdere. De tilbyder foredrag, som er skræddersyet til netop jer og jeres virksomhed.

Sammensæt en fed playliste

Musikken er nøglen til en fed fest, og det er derfor vigtigt at være forbedret. Live musik er altid en mulighed, men det kan dog sjældent vare til en hel aften. I har måske heller ikke budget eller lyst til live musik, og så skal der laves en playliste. Det er vigtigt, at der er noget for alle. Det kan derfor være en god ide at gå rundt og høre nogle medarbejdere om, hvad for nogle artister og sange, som de godt kunne tænke sig at høre. På den måde slipper man for, at der konstant bliver skiftet musik, eller at folk er utilfredse. Planlægning er vigtigt for at få en fed firmafest, men det vigtigste er selvfølgelig at folk har det sjovt. Prøv derfor at spørg dine medarbejdere eller kollegaer, hvad de har lyst til, at der skal ske til firmafesten. I sidste ende er det jo dem, som skal være med til at skabe en fed fest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.