Sådan kan du være social med en hund

b3460

En hund er ofte ikke god til at være alene hjemme – og især ikke om aftenen. Derfor kan du måske mangle at gå ud i byen om aftenen, hvis du har en hund. Men selvom du ikke kan gå ud om aftenen, kan du jo stadig godt være social og hygge dig med venner og familie. Læs med her og find ud af, hvordan du kan være social, når du har en hund. Hvis du mangler lidt inspiration til en hund, er en bichonfrisé et rigtigt godt valg, da det er en social hund.

Hold en stor fest derhjemme

Det første du kan gøre, hvis du har en hund og du stadig gerne vil være social er, at du kan holde en stor fest derhjemme i stedet for at gå i byen. På den måde kan du hele tiden være i nærheden af din hund og derved sørge for, at den har det godt. Det kan være alt fra en havefest om sommeren til en julefest om vinteren. Så længe du stadig har god tid og overskud til både dine gæster og din hund.

Få nogen til at passe hunden

Det andet du kan gøre, hvis du har en hund og du stadig gerne vil være social er, at få hunden passet af nogen, den stoler på og er tryg ved. Din hund skal ikke bare i hænderne på nogen, fordi du gerne vil i byen. Den skal passes på og have masser af kærlighed – ligesom du ville give den. Så find en passer, som kender hunden godt.

Vær social med hunden og andre hundeejere

Det andet du kan gøre, hvis du har en hund og du stadig gerne vil være social er, at tage et sted hen, hvor du kan møde en masse andre hundeejere, så I kan snakke og være sociale omkring jeres hunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *