Sådan får du styr på festen

b3460

Er det ved at være oppe over, du skal holde en god fest? Det kan for eksempel være din fødselsdag, et jubilæum eller en ’bare-fordi’-fest. Der kan være rigtig mange gode muligheder, og uanset hvad, så handler det om at forberede sig, således det er sikret, at der er styr på det hele, når først gæsterne ankommer.

Derfor er der især 4 ting, som det er vigtigt, at du tager dig af – det er nemlig ofte dem, der kan være med til at skabe en rigtig god stemning. Og hvis alle hygger sig, så har festen vel været en succes?

Derfor er musikken noget af det vigtigste

For det første er det vigtigt, at du sørger for noget god musik. Der er intet, der kan skabe en god stemning og en hyggelig atmosfære som musikken. Det er for eksempel en fordel med noget afdæmpet musik under spisningen, således der ikke bliver helt stille omkring bordene, mens der gradvist gerne må skrues mere op for både volumen og tempo efterhånden, som aftenen falder på, og det bliver drukket flere og flere drinks.

Til det kan det være en fordel at alliere sig med en god DJ, der også har styr på at sammensætte en god playliste.

Belysningen skal passe til stemningen

Herefter er det også en fordel at have styr på belysningen. Der er ingen, der vil spise i så dæmpet et lys, at man ikke kan se, hvad der er på tallerkenen foran en, men det er omvendt heller ikke så festligt med fuld belysning, når først dansegulvet skal indtages. Derfor bør du have styr på alt fra hyggebelysning blandt andet i form af stearinlys til dansebelysning i form af for eksempel farvede lamper.

Det er måske også her en fordel at finde en professionel, som du kan leje både lyd og lysudstyr af.

sammenkomst

Der er intet som en god gin

Så er det selvfølgelig også vigtigt med nogle gode drinks. Ofte er det dem, der kan skabe den helt gode stemning. Og derfor skal du også gerne sørge for, at der er et lidt større udvalg af de våde varer, så det er sikret, at der er en smag, der kan tilfredsstille alle. Du bør derfor finde nogle gode opskrifter på drinks og eventuelt hyre en til at mikse dem for dig.

Tag for eksempel et kig på Safron gin fra GinButikken. Især drinks med gin er nemlig i dag yderst populære, og derfor kan de være med til at gøre næsten enhver gæst tilfreds.

Forevig de gode øjeblikke

Sidst men ikke mindst er det en fordel at forevige de gode øjeblikke og senere ikke bare kunne mindes dem, men også more sig over dem. Derfor er det også en fordel at gøre sig nogle tanker omkring, hvordan de sjove stunder skal gemmes, hvorfor det kan være en mulighed med en af de meget populære selfie cams. Disse kan skabe masser af glæde, og derfor vil en sådan med sikkerhed blive et hit til din fest – så kan du se tilbage på festen igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *