Sådan får du kontrol over musikken til din egen fest

b3460

Skal du til at holde fest? Så skal der være noget rigtig godt musik til stede, for det hører så absolut med. Men hvordan sørger du for, at der altid vil være god musik til festen, og at der ikke konstant bliver skiftet mellem forskellige playlister?

Læs med her og få nogle gode råd til hvordan du har kontrol over musikken til din egen fest.

Hyr et band

Hvis du gerne vil skabe en helt speciel stemning til din fest, så gør det ikke noget, at man hyrer et band. De kan nemlig sørge for at den helt samme stemning kører igennem hele festen, og at der altid er en rød tråd igennem eventet.

 

Det kan for eksempel være, at du gerne vil holde en stilfuld fest og dermed har et godt gammeldags band, der kan spille lidt klassisk og blød musik i baggrunden. Eller måske skal du holde fed dansefest og gerne vil lytte til et lokalt rockband under festen?

Overvej hvilken slags fest du gerne vil afholde og hyr et band derefter. Det kan være lidt dyrt at hyre et band, men hvis du har pengene til det, så er det den perfekte løsning til, at du er evig kontrol med musikken.

Lav en lang playliste

Du kan også vælge at lægge lidt tid og energi i at lave en lang playliste og have den til at spille i løbet af hele aftenen. På den måde kan du selv bestemme, hvilke sange det er der bliver lyttet til hvornår.

Prøv så vidt muligt ikke at lade en computer stå fremme, hvor musikken bliver kontrolleret igennem. På den måde slipper du for, at folk bliver fristet til lige at sætte en af deres egne sange på. Og fortæl dem ellers at der allerede er lavet en playliste, hvis de begynder at hentyde til at ville kontrollere, hvilken sang der kommer næste gang.

Det er en god ide at bruge en premium konto, hvis du bruger en form for streaming tjeneste inden for musik, som har reklamer ind imellem sangene. Det har de fleste streamingtjenester, og dem kan man slippe med ved brug af en premium konto. Så bliver festen heller ikke afbrudt af reklamer om en ny porno side eller lignende – hvilket hurtigt kan gå hen og blive lidt akavet.

Hyr en DJ

Hvis du gerne vil holde en rigtig abefest hvor der virkelig skal danses igennem, så kan du også vælge at hyre en DJ. Det giver et helt andet indtryk end et band og kan virkelig sætte en feststemning i gang.

Du kan vælge enten at hyre en god ven i din sociale cirkel, som har gode DJ evner. Eller se dig omkring på nettet efter en mulighed for at hyre DJ’s.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *