Få plads til fester og gæster

b3460

Skal der være fest og farver, så skal du også have de rette omgivelser. Det første, du skal have styr på, når du planlægger en god fest, er festlokalerne. De vil nemlig afgøre, hvor mange gæster du har plads til, og hvad der skal ske. Der er flere steder, der er oplagte, hvis du gerne vil invitere til gilde.

værktøj til ombygning

Gæster kræver plads

Når gæsterne kommer væltende, så fylder de altid mere end forventet. Derfor er det en god ide at have gennemtænkt din plan, så der er plads til gæsterne kan være der både fysisk og med alle deres medbragte ting. I garderoben skal der være ryddet, så de kan hænge deres jakker op og stille deres sko. På den måde er det også let for gæsterne at finde deres ting igen, når de skal afsted efter endt fest. Derudover skal du overveje, hvorvidt gæsterne skal bespises, og om der skal være servering eller tagselvbord. Gæsterne skal kunne komme op og rundt om tagselvbordet, hvis du vælger denne løsning.

Forsamlingshuse er festsale er oplagte feststeder

Hvis du har brug for meget plads med garderobe og køkken, kan du vælge det klassiske forsamlingshus eller en festsal. Her er der plads til gæsterne i garderoben, hvor der ofte er knagerækker eller bøjler til overtøjet. I køkkenet kan du enten anrette eller få andre til at ordne maden for dig, hvor der er god plads på bordene. Oveni kan festsalen indrettes, så der er plads til både bespisning og dansegulv. Borde og stole kan samles sammen, når dansegulvet kræver sin plads.

vin udenfor

Byg om eller til og få mere plads til gæster

Har du mange større begivenheder og fester i fremtiden, kan du lave plads til gæsterne ved at bygge om eller bygge til dit hjem. Det kan være nødvendigt at lave køkkenet om, så du kan lave mad til gæster, eller måske udvide stuen, så du har plads til gæsterne. Det kan også være et loft eller en kælder, der er helt oplagt til festlokale. Hvis du har mod på at kaste dig ud i dit eget ombygnings- eller tilbygningsprojekt, kan du læse flere gode råd og vejledning til gør-det-selv-projektet her. På den måde kan du få plads til gæster i dit eget hjem.

Gør sommertid til havefestens tid

Haven er et fantastisk sted at holde fest på en varm sommerdag. Derfor kan du i sommerhalvåret overveje, om en havefest er oplagt. Fordi det danske vejr kan være lidt ustadigt, er et festtelt en god ide. Så holder det også tørt, hvis der skulle falde en enkelt dråbe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *