Forkæl din ven med en oplevelsesgave – en tur til koncert

b3460

De fleste ved nogenlunde, hvad deres venner går op i. Det er trods alt ofte det, man kommer til at snakke om, når man har været sammen i et stykke tid og ikke nødvendigvis lærer så meget nyt om hinanden hele tiden. Et indgående kendskab til de ting, som ens venner synes er interessante, og de ting, de bruger tid på, når I ikke er sammen, kan dog være særligt nyttigt, når du skal til at give dem gaver til jul eller på deres fødselsdag. 

Der er nemlig ikke noget bedre universelt tegn på, at du godt kan lide en person og gider bruge både tid, energi og penge på dem, end at give dem en gave, hvor det kan mærkes, at du har tænkt over deres person og deres interesser.

Koncert

Gode giv dem det, de mindst venter

Det kan imidlertid være svært at finde hoved og hale i alt det tekniske ved deres interesser. For eksempel er mange blevet interesserede i kaffe, men skal man så forære kaffeelsker flere redskaber til at lave kaffe? Så går man i hvert fald aldrig helt galt i byen, men man kan dog også være ret sikker på, at en kaffeelsker allerede ejer alt, hvad han skal bruge til at lave en god kop kaffe. 

I stedet kunne det være, at man skulle give dem det, de mindst venter. Det betyder ikke, at man skal bestræbe sig på at finde noget de ikke kan lide, men man kan altså også sagtens give den selverklærede kaffesnob en koncertoplevelse eller noget helt andet. 

Særligt koncertoplevelsen er dog en oplagt gave, da det ikke nødvendigvis ville være noget, de selv havde købt. Alligevel vil de med garanti sætte pris på det, og taknemmeligheden vil på ingen måde blive mindre, hvis du inviterer dig selv med. Den slag gaver er nemlig den oplagte undskyldning for at få noget kvalitetstid med vennerne, og så vil de nyde at servere dig en god kop kaffe, inden I tager afsted.

Invitation

En kreativ gave

Ved du slet ikke, hvor du skal starte og slutte med alt det kaffetekniske, kan du også være mere kreativ og personlig med din gave. Du kan nemlig invitere på en opgave eller en service. Er der et band, I begge kan lide, kan du invitere dig selv til kaffe (din kaffeelsker vil sikkert gladelig stå for at brygge), hvorefter i så kan tage af sted til koncert. Er du god til teknik kan du også invitere dig selv over til kaffe og teknisk support. Det kan godt være, at din ven ved alt om kaffe, men han ved ikke nødvendigvis, hvad det betyder, at DNS-serveren ikke er tilgængelig, hvordan man får en VPN, eller laver et sikkert password. Heldigvis kan gode venner hjælpe hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *