Brug musikken, når du træner

b3460

Der er mange mennesker der kan have gavn af at lytte til lidt musik, imens de træner. Er du også meget glad for at røre dig og få lidt motion ind i kroppen? I så fald kan det være en god ide at benytte musikken som hjælpemiddel. Læs mere her om, hvordan du blandt andet kan gribe det an.

musik

Gå til dans

At danse kan være meget godt for både humøret og kroppen. Man tænker ofte ikke over det, men man kan virkelig få rørt sig godt og grundigt, hvis man slår sig løs på dansegulvet. Hvor mange gange har du for eksempel ikke været ude og danse et sted og følt, at sveden har haglet ned af dig. Det er skam meget god motion. 

Du kan gå til mange forskellige danseformer, hvis du gerne vil gøre det lidt officielt og gå på et hold. Undersøg eventuelt hvilke muligheder du har i nærheden af dig. Måske du har et godt dansestudie lige i nærheden af dig? 

Men alternativt kan du naturligvis også blot skrue op for musikken derhjemme, skifte til noget træningstøj og slå dig løs. Du vil hurtigt mærke hjertet banke og kan mærke sveden hagle af dig. Måske du endda kan lære nogle nye smarte tricks til næste gang du er i byen?

Kvinde træner

En god løbetur med musik i ørene

Musik kan naturligvis også bruges under din nuværende træningsrutine. Kan du for eksempel godt lide at komme ud på en større løbetur? I så fald kan du passende sætte nogle høretelefoner i ørene, et fitness ur på armen og komme afsted. Når du samtidig har et fitness ur, så kan du også lige måle hvor højt dit blodtryk er og hvor langt du løber. Det er meget smart. 

Hvis du ikke er så god til at finde sangene til din løbetur selv, så kan du ofte finde hele playlister som er dedikeret til dette. Du kan endda selv bestemme, hvor hurtig en rytme du skal have, så den du vælger til farten på din løbetur. 

Med den rette musik kan du øge din performance en hel del – især hvis det er musik, du elsker og selv har valgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.