4 gode idéer til en mandeweekend med masser af fest og musik

b3460

Er det længe siden, at du har samlet vennerne til en sjov weekend, hvor der står mandehørm og godt selskab på programmet. Så bør du overveje at arrangere en hel weekend, hvor du inviterer alle dine yndlings-mænd til en sjov weekend, hvor I nyder hinandens selskab, får slappet af og kommer ned i gear. Dine venner vil takke dig, og I vil hver især komme hjem med fornyet energi og sjove historier.

Først og fremmest skal I selvfølgelig finde en weekend, hvor alle kan. Og dernæst bør I overveje, om ikke I skal finde et sommerhus et sted, så I kan være helt i fred og ikke blive forstyrret af kærester eller koner derhjemme. 

Publikum til koncert

Musikoplevelser

De fleste kan lide musik, og derfor er det en god idé at booke nogle billetter til en fantastisk koncertoplevelse med drengene. Du ved helt sikkert, hvad dine drenge godt kan lide, og hvilken type musik de foretrækker. Vælg noget, som alle kan lide, og som er up beat og i godt tempo, så I bliver glade og energifyldte af at være der. 

Det kan tilmed være, at I har et band, hvor I allerede har været til flere koncerter, og hvor du derfor ved, at det er noget, hele gruppen vil sætte pris på. I den forbindelse kan I planlægge hele weekenden rundt om netop den dag, hvor de kommer til Danmark, finde et sommerhus i nærheden og sørge for at bestille billetter i god tid.

Gå på jagt

Dette er en rigtig mandeklassiker, om end flere og flere kvinder faktisk også går på jagt nu. Her skal I huske, at I typisk skal tidligt op, og at I i øvrigt skal følge reglerne for jagtsæson på de forskellige dyr. Det er nemlig ikke lovligt at gå på jagt hele året rundt, og det er vigtigt, at I har sat jer ind i tidspunktet for de forskellige jagtsæsoner forinden.

Hvis ikke der er jagtsæson, kan I i stedet vælge at skyde til måls – enten ved at booke tid i en regulær skydehal eller ved at bruge luftpistoler på en bane, I har lavet derhjemme. Dog er det her vigtigt, at I sikrer jer, at I ikke skyder uden for matriklen. Der skulle jo helst ikke være nogen, som kommer til skade.

Lav konkurrencer mod hinanden

Og apropos at skyde til måls – det er genialt at lave forskellige konkurrencer i løbet af weekenden, hvor I skal konkurrere mod hinanden. Det kan for eksempel være ved at leje nogle robåde og så ro om kap. Her kan I med fordel øve jer på en romaskine i fitnesscenteret forinden.

I kan også lave forskellige skøre og finurlige dysts mod hinanden, for eksempel tip en 13’er med skøre historier fra jeres tid sammen, ølstafet og rundbold.

Jagt

Yoga

Nogle mænd vil muligvis rynke lidt på næsen af denne beskæftigelse, men det er der faktisk ingen grund til. Yoga er rigtigt godt for både krop og sjæl, og det kan være en virkelig god ting at komme i gang med. Således er der da også flere og flere meget veltrænede herrer, der melder sig til yogahold, fordi det strækker kroppen godt ud efter en effektiv træning. 

Yoga er således ikke længere blot forbeholdt kvinder, og mænd kan sagtens deltage – om ikke andet så blot for at prøve det af. Der er ingen, der siger, at det er noget, du eller drengene skal gå til på regelmæssig basis. Og hvis det virkelig ikke er noget for jer, så får I i det mindste et godt og dejligt grin undervejs i træningen, når I ser på hinanden forsøge et nå tæerne, gå op i hunden eller andre af de klassiske yoga-øvelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *