Køb et luftgevær billig og tag på en rigtig sjov mandetur

b3460

Der er ikke noget som en weekend væk fra hverdagens sædvanlige trummerum. Væk fra arbejde, kæreste, koner og børn, hvor man kan slippe mandehørmen løs og bare hygge sig godt og grundigt med drengene. Hvis du køber et luftgevær billig, kan du få endnu mere fis og ballade ud af mandeturen. 

skud

Køb et luftgevær billig

Hvis du ikke har et luftgevær i forvejen eller ved så meget om det, er det smart at starte med at lave en god omgang research. Du skal være sikker på, hvad dine behov er og hvilket gevær, der passer bedst til dem. Du kan starte med at læse om de forskellige typer geværer og ammunition, hvordan det hele fungerer og hvilke ting du skal være opmærksom på. Derefter kan du hurtigt købe et luftgevær billig.

Skyd på mål

En god konkurrence mellem mænd er noget af det sjoveste. Det får pulsen op, og håneretten over taberne holder ikke kun resten af weekenden. At skyde på mål kan betyde mange ting. I kan både anskaffe jer en klassisk målskive, hvor i kan tælle point sammen. I kan også stille dåser, frugt eller andre skydemål op på en stol, mur eller hegn, og lave en konkurrence om, hvem der rammer flest. 

Sørg selvfølgelig for at alle sikkerhedsforanstaltninger er i orden, så I hverken kommer til skade eller forstyrrer omgivelserne unødvendigt.

jagt

Tag jagttegn sammen

Hvis du gerne vil have et luftgevær større en 4.5 mm, skal du både have våbentilladelse og jagttegn. Derfor kan du evt. lave aftale med gutterne om, at I tager tegnet i fællesskab. Så kommer der også endnu flere sjove weekender fremover. Med et jagttegn er luftgeværet ikke blot for sportens og hyggens skyld, men så kan I tage på en rigtig jagttur med et godt stykke kød tilberedt over bålet. Der kan selvfølgelig også godt komme til at gå sport i det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *