Fest og kom i form

b3460

Sommeren står snart for døren, og vi ønsker alle at tage os godt ud på stranden. Det kan nogle gange være svært, hvis man elsker at bruge tid i nattelivet med kalorieholdige drinks, øl og natmad på vej hjem. En nem løsning er at placere et løbebånd i hjemmet. 

Løbebånd

Løb dig i form

Når man skal i form kan det gøres på mange forskellige måder. En løbetur kan både styrke vores kondition, vejrtrækning og kalorieforbrænding. Hvis man ikke er vant til at løbe, kan det være grænseoverskridende at skulle bevæge sig ud i terræn og løbe foran andre. En god måde at komme i gang på er at anskaffe sig et løbebånd billigt. Det kan dog være svært at vide, hvor man skal starte, når man skal købe et nyt løbebånd. Der er mange forskellige priser, typer og funktioner, man skal tage stilling til. Find et løbebånd billigt her

Hvor skal jeg starte? 

Når man skal løbe weekendens fest ud, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Hvordan virker et løbebånd, hvor langt og hvor længe skal jeg løbe? Der findes løbebånd med mange forskellige funktioner. Det er ofte nemt blot at sætte løbebåndet i gang ved at trykke på start og indstille det på en bestemt hastighed. Så kan man lege med de forskellige funktioner, som hældning, intervaller eller programmer jo længere man kommer, og jo bedre ens løbeteknik bliver. Et billigt løbebånd vil ofte have færre funktioner end et dyrt løbebånd. Derfor skal man overveje, hvilke funktioner man synes er nødvendige. Hvis man blot ønsker at løbe 5 minutter et par gange om ugen, kan et billigt løbebånd sagtens være tilfredsstillende. 

Ganginterval

Kan man gå på et løbebånd?

Hvis man er helt ny løber, kan det virke uoverskueligt at komme i gang. Hvordan kommer man i gang med at løbe 5 km og hvordan søger man for, at man ikke mister pusten efter det første minut? Ofte kan det hjælpe at variere mellem at gå og løbe i starten. Så kan man lave løbeintervallerne længere, når man begynder at finde en god rytme. Til sidst vil man kunne løbe uden pauser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *