Lækker rødkålssalat

b3460

Rødkålssalat er en af de simpleste salater at lave, men alligevel kan den smage fantastisk. I dette blogindlæg viser vi dig, hvordan du laver en rødkålssalat, der vil imponere alle dine gæster. Vi starter med at give dig et par tips om, hvordan du finder de bedste rødkåler. Derefter giver vi dig tre forskellige opskrifter på rødkålssalater – en med bacon og æbler, en med rosiner og valnødder, og en med rødløg og appelsin. Uanset hvilken opskrift du vælger, er vi sikre på, at du vil elske denne salat!

For at finde de bedste rødkåler til din salat, skal du først sikre dig, at de er helt friske. Kålene skal have en fast konsistens og må ikke være for bløde eller for modne. Når du har fundet de perfekte rødkåler, kan du begynde at lave din salat.

Den første opskrift, vi vil give dig, er en rødkålssalat med bacon og æbler. For at lave denne salat skal du bruge:

– 500 g rødkål

– 100 g bacon

– 75 g æbletærte

– 25 g mayonnaise

– salt og peber

Skær rødkålen i tynde strimler og kom den i en skål. Tilsæt bacon, æbletærte, mayonnaise, salt og peber til skålen og bland alle ingredienserne godt sammen. Serveres kold.

Den anden opskrift, vi vil give dig, er en rødkålssalat med rosiner og valnødder. For at lave denne salat skal du bruge:

– 500 g rødkål

– 100 g rosiner

– 50 g hakkede valnødder

– 25 g mayonnaise

– salt og peber

Skær rødkålen i tynde strimler og kom den i en skål. Tilsæt rosiner, valnødder, mayonnaise, salt og peber til skålen og bland alle ingredienserne godt sammen. Serveres kold.

Den sidste opskrift, vi vil give dig, er en rødkålssalat med rødløg og appelsin. For at lave denne salat skal du bruge:

– 500 g rødkål

– 100 g rødløg

– 50 g appelsinsaft

– 25 g mayonnaise

– salt og peber

Skær rødkålen i tynde strimler og kom den i en skål. Tilsæt rødløg, appelsinsaft, mayonnaise, salt og peber til skålen og bland alle ingredienserne godt sammen. Serveres kold.

Vi håber, at du har nydt vores opskrifter på rødkålssalater! Husk, at der er utallige muligheder for, hvordan du kan variere disse opskrifter – så brug din fantasi, og laver den rødkålssalat, som du synes smager bedst! Bon appetit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *