Tag vennerne med til jeres fælles yndlingskoncert

b3460

En aften ude med vennerne kan være en rigtig fed oplevelse. I kan starte med en aften ude og spise, hvorefter I kan tage ind og se jeres fælles yndlingssanger eller band, der endelig giver en koncert i jeres område. Herefter er det selvfølgelig muligt at afslutte aftenen på bedste maner på et af byens diskoteker. Det er dog ikke altid lige nemt at planlægge, hvornår ens yndlingsband kommer til landet, og det kan derfor godt falde på et tidspunkt, hvor økonomien er meget tør. Men det er der heldigvis råd for.

En gruppe venner, der spiser sammen

Der er ingen skam i at låne penge kortvarigt

For nogle kan det virke helt absurd, hvis man vælger at låne penge for at tage vennerne med til koncert. Men hvis du har en stabil økonomi til daglig, men koncerten eksempelvis ligger i januar måned med billetsalg i december, så er det ikke lige sikkert, at økonomien tillader koncertbilletter oveni julegaverne, og derfor kan det være en mulighed med et billig forbrugslån

Du kan faktisk få forbrugslån, hvor du betaler 0 kroner i renter og gebyrer, såfremt du tilbagebetaler lånet indenfor 30 eller 45 dage, så det behøver ikke nødvendigvis at koste dig penge, selvom du skal låne til koncertbilletterne. Der er derfor ikke grund til at føle skam over at låne penge, da selv en solid økonomi kan have sine grænser nogle gange.

Fornøjelser koster penge – lån til de gode ting nogle gange

Der findes mange låneudbydere, så undersøg markedet

Hvis du beslutter dig for, at den koncert er en once in a life time mulighed, så kan det være, at det billige forbrugslån er den helt rigtige beslutning for dig. Du skal først beslutte, hvor lang tilbagebetalingstid, du har brug for. Kan du betale pengene tilbage indenfor 45 dage, så er det en god idé at finde et af disse lån, hvor du får tilbudt rente og gebyrfrit i 45 dage, så du faktisk kun tilbagebetaler præcis det beløb, du lånte. 

Er dette ikke en mulighed, så skal du undersøge lånemarkedet, så du finder det lån med det lavest mulige ÅOP. Dette betyder årlige omkostninger i procent. Desto højere ÅOP, desto dyrere er det for dig at låne penge gennem den givne låneudbyder. Hvis den samlede aften i byen koster 10.000 kroner, vil selv få procent i ÅOP give en stor besparelse i længden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *