Hold en koncert ude i din have

b3460

Elsker du også at tage til koncerter og festivaler? Med corona-virussen er der desværre blevet sat en stopper for disse festlige begivenheder. Det er ikke til at vide, hvornår du igen kan drage afsted mod nye musikoplevelser. Hvis du har svært ved at vente til begivenhederne begynder at åbne op, kunne du holde din egen koncert ude i haven? 

Det er et godt alternativ til de almindelige koncerter, som du plejer at tage til. Dine venner venter, højst sandsynligt også med spænding, på, at koncerterne åbner igen. Så du kan være sikker på, at de med glæde vil deltage til din koncert i haven. 

 Havestole Havestole

Gør haven klar og hyggelig

Hvis du har besluttet dig for at holde koncert, skal du i gang med at klargøre haven. Det kan være, du skulle købe nogle nye bambusstole fra www.tinekhome.com? En bambusstol gør haven hyggelig og bohemisk. Faktisk kan den bohemiske stil være med til at skabe en festivalstemning. Derfor ville det være ideelt at købe et bambusbord og en bambusstol eller to, for at give din have det helt perfekte festivalslook.

Når du skal holde en koncert, handler det om at lave nogle små hyggekroge rundt i haven. Dine gæster skal have nogle steder at sidde, hvor de kan snakke med de andre gæster, og høre den gode musik. 

Hvis din have er fyldt med ukrudt, må du i gang med riven, så der kan blive plads til disse hyggekroge. 

Hyr en kunstner 

Nu kommer det helt store spørgsmål. Hvilken kunstner skal du hyre til din koncert? Det kommer helt an på, hvor mange penge du har til rådighed. Det er selvfølgelig helt usandsynligt at hyre de store kunstnere, som Taylor Swift eller The Weekend. Derfor må du tage de realistiske briller på. 

Du kan eventuelt hyre en mindre lokal kunstner. De tager ofte ikke mere end et par tusind kroner for en optræden. 

Hvis du hyrer en lokal kunstner, er du også med til at støtte deres erhverv. En optræden kan betyde meget for dem, især under disse hårde økonomiske tider. 

Kupon

Hvad med budgettet?

Under disse corona tider kan du ikke invitere flere hundrede mennesker. Du bliver nødt til at udvælge nogle af dine venner og bekendte, som du gerne vil invitere med til koncerten. Når du ikke har mange betalende gæster, er det klart, at du må spare på budgettet.

Det er langt fra gratis at holde en koncert. Måske skal du have penge til nye bambusstole, så dine gæster har siddepladser. Kunstneren skal også have en skilling for at komme og optræde.

Ved mindre, at du har guld på kistebunden, bliver du nødt til at tage en billetpris. Dette er nødvendigt, hvis du ikke vil miste penge på at holde koncerten. Du kan holde billetprisen nede, så den kun dækker dine udgifter. Hvis du ikke er ude på at tjene et overskud, kan du give dine gæster en god pris. 

Bambusstole, bambusborde, mad, drikkevare, og belysning, er blot et udpluk af de ting, som kan være en god idé at købe til sin koncert. Det handler nemlig om at gøre sine gæster glade og tilfredse. Det bliver de, hvis du har et gennemført koncert look i din have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *