Hvad er vigtigt til en børnevenlig fest?

b3460

Skal der holdes fest for en flok børn, handler det om at børnene får en sjov oplevelse. Dette kan gøres på en masse forskellige måder, men der er bestemt noget, der er sjovere end så meget andet. Det vigtigste er, at du tænker over, hvad børn kan lide. Det behøver ikke at være imponerende. Det skal bare være sjovt og noget, alle kan deltage i.

pige og bamse

Gør det simpelt, men sjovt

Pynt betyder for eksempel ikke alverdens til en børnefødselsdag, men nogle balloner i forskellige farver er altid festligt. Festen handler nemlig bare om at have det sjovt. Her kan du for eksempel sørge for nogle sjove lege. Det kan være en skattejagt, vandkamp eller at få lov til at kaste vandballoner på de voksne. Måske kan børnene få lov til at hjælpe med maden. Laver du for eksempel pandekager, vil børnene med garanti synes det er sjovt at være med. Der er altså masser af muligheder, der kan udnyttes. Noget, børn elsker, er slik. Så skattejagten kan for eksempel ende med en slikpose til alle. 

Går du og venter en lille en? Så søger du garanteret en masse inspiration til alt fra tøj til pusletaske og børnebøger. Heldigvis er det utrolig nemt at finde alt dette i dag. Hop ind og besøg https://mamamilla.dk/, hvis du mangler gode ideer til dig og din baby. Så kan det godt være, at du skal vente lidt med alt det sjove som fødselsdagsfester med hele klassen. Men det skal nok komme en dag. Ligegyldigt, hvor mange der kommer til festen, kan du købe mange smarte ting hos MamaMilla.

børn i hoppeborg

Hold børnefødselsdagen udenfor, hvis vejret er til det

Børn er glade for at være udenfor. Så det er da bare med at udnytte det, hvis muligheden er der. Er det for eksempel en fødselsdagsfest for drengene, kan de jo spille fodbold. Det kan for eksempel gælde om at score mål på dig eller at skyde til måls efter noget. Dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre, hvis du har nogle mål eller en fodboldbane i nærheden. Men ofte kan man erhverve lidt hjælp fra nogle af de andre forældre. Det er bare med at være lidt kreativ, så skal børnene nok få en sjov og hyggelig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *