Det skal du huske når du holder musikevent

b3460

Skal du snart holde et lidt større musikevent? Så er det også vigtigt, at alle formaliteterne er i orden. I denne artikel vil vi snakke lidt mere om hvilke ting der så absolut skal være styr på, når man skal afholde et musikevent. 

billetter til koncert

Er faciliteterne i orden? 

Det er først og fremmest helt essentielt at sørge for at alle faciliteterne på selve stedet er i orden. Det indebærer for eksempel at varmen kan tempereres korrekt og at vand- og elforsyningen fungerer som den skal. 

Det kan eventuelt være en god ide at tage kontakt til en VVS-mand og bede ham om at komme for at tjekke situationen. Hvis der er noget galt med toilettet og skylningen, så er det meget rart at vide det, før eventet finder sted. Det er ikke sjovt at have inviteret en større flok mennesker der alle kommer til at drikke og skal bruge toilettet, hvis der pludselig er nogle borerørspumper der springer. Det er bedst at være på den sikre side og gennemtjekke det hele, før det store event løber af stablen. 

piano

Brandfare og den generelle sikkerhed

Derudover skal du også tænke på brandfare og blandt andet orientere dig om, hvor alle brandslukkere befinder sig på området. Du skal også kunne orientere dig om hvor nødudgangene befinder sig i tilfælde af, at alle hurtigt skal evakueres. Denne information skal videregives til dine arbejdere under eventet, så de kan hjælpe til i tilfælde af en nødsituation. Men som hovedarrangør er det dig der er hovedansvarlig for dette. 

Derudover skal du naturligvis tænke på, hvor mange der forsvarligt kan opholde sig i bygningen af gangen, imens eventet står på. Ofte vil brandvæsenet have nogle anbefalinger, som det er vigtigt at overholde. På den måde kan man sørge for at alle er på den sikre side. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *