Hold en julefrokost tilpasset omstændighederne i år

b3460

Ligesom mange andre festlige begivenheder, vil julefrokosterne ikke blive de samme i år. Det ved vi allerede nu. Så i stedet for at ærgre os over de nye omstændigheder, må vi i stedet tilpasse os dem. Hvis du står og er usikker omkring hvordan, julefrokosten i år skal afholdes, er det blot at følge med her. Der er nemlig gode løsninger til hvordan, du kan tilpasse årets julefrokost, så den stadigvæk indeholder fiskefilet og juleøl, men samtidig er forsvarlig. Det handler om at tænke kreativt og få det bedste ud af det. I sidste ende vil det være selskabet og humøret, som er afgørende for succesen af julefrokosten.

En tilpasset fest

Find plads til din forsamling

Det første du skal vurdere, er pladsen. Er det en familiejulefrokost med folk, du kender rigtig godt, så vil det være muligt at holde det derhjemme. Måske er det nærmeste familie, som du ser i forvejen. Hvis der til gengæld er tale om en firmajulefrokost med alle afdelinger, skal der findes mere plads, så I kan begå jer forsvarligt til julefrokosten. Hvis du syntes det virker besværligt, findes der også mange samlede pakker, som sørger for blandt andet pladsen til din julefrokost i 2020. Du kan også gøre det til en leg ved at dele folk op i grupper, som så skal være i forskellige rum. Efter noget tid roteres der måske til en ny ret i et nyt rum. Det er både sjovt og anderledes. Du kan også sætte en masse bænke og borde op, så du inviterer til, at dine gæster sidder meget ned. Hav nogle lege og quizzer klar, så det ikke bliver kedeligt at sidde ned på samme plads over længere tid. 

Bordpynt

Lad pynten skabe en stemning

Trods nye omstændigheder er der ingen grund til at droppe pynten. Den er nemlig også med til at skabe en god stemning blandt alle gæsterne. Det kan være, at alle skal medbringe nissehuer hjemmefra, og der skal være kravlenisser rundt på væggene. Der kan pyntes op med fine servietter og flotte fade med den lækre mad på. Pynt er faktisk en god ting til alle begivenheder. Om det er barnedåb eller blot en fødselsdag. På nettet kan du nemt finde fint barnedåbspynt til den næste barnedåb. Så er du sikret en god stemning lige fra, gæsterne kommer ind ad døren. Pynten er med til at definere festlighederne, og det er hyggeligt både for gæsterne og på de billeder, som tages i løbet af dagen. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *