Hold havefest for venner og familie med både mad og musik

b3460

En havefest er en god og nem måde at holde en mindeværdig begivenhed for både venner og familie. Til en havefest behøver du nemlig ikke at gøre rent og pynte op på fanatisk vis flere dage, inden gæsterne kommer. I stedet kan du bare slå græsset og dække op ved havebordet.

Køb et smukt plankebord

Et plankebord er det bedste havebord

Det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke skal god planlægning til for at kunne holde en succesfuld havefest. Først og fremmest skal du selvfølgelig have steder, hvor folk kan sidde. Jo flere du inviterer, jo mere plads skal du have. Derfor kan du med fordel erhverve dig et plankebord til haven. Klik her, hvis du gerne vil se de mange muligheder for plankeborde, der kan pynte i din have. 

Når de fleste hører plankebord, forbinder de det som oftest med et, der skal stå i køkkenet eller en eventuel spisestue. Det kan sådan et da også sagtens gøre, men det passer mindst lige så godt ind i haven. Det gør det naturligvis grundet den rå, rustikke og naturlige stil, der helt naturligt følger med et plankebord. Derudover er et plankebord også et af de mest holdbare valg, hvis du også gerne vil kunne holde havefest omkring det samme bord om ti år. 

I modsætning til de mere typiske haveborde af plast, går et plankebord nemlig ikke i stykker for et godt ord. Ydermere skjuler træet, ikke mindst mørkt træ, også skrammer og lignende mesterligt. Hvis du er bange for at vind, vejr eller uvorne gæster skal skramme dit havebord, er det altså endnu en god grund til at vælge et plankebord. Sidst men bestemt ikke mindst er der også masser af valgmuligheder, når det kommer til plankeborde. De findes nemlig i alle størrelser og alle typer træ, så du kan få et til netop din have og din havefest.

Sørg for musik til festen

Gør havefesten mindeværdig med den rette musik

Selvom de fleste danskere er madglade, handler en havefest dog ikke kun om det bord, I samles om, eller det der står på bordet. Det handler mindst lige så meget om det, I foretager jer. Den perfekte aktivitet kan være alt fra brætspil til ølstafet, afhængigt af, hvem I er. Ingen vil dog beklage sig over en smule musik. Sørg derfor også gerne for at få et par højtalere ud i haven. Selvom I ikke ligefrem regner med at skulle danse, kan god musik nemlig sætte stemningen til jeres havefest. Alt bliver nemlig bare lidt bedre og lidt mere mindeværdigt, hvis det sker til lyden af god musik. Derfor skal playlisten selvfølgelig også være i orden. Find gerne sange, som alle kender, og som emmer af den gældende årstid. Så er du sikker på en god havefest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *