Hold den (u)hyggeligste halloweenfest

b3460

Når oktober måned nærmer sig, så er det også ved at være tid til at arrangere årets fantastiske halloweenfester. En halloweenfest er på mange måder en fest, der adskiller sig fra mange andre, fordi man ofte gør meget mere ud af temaet, end man gør til almindelige fester.

Til halloween skal der altså gerne være denne her lidt uhyggelige stemning, som samtidig er meget festlig. Men hvad er der så brug for tid den ideelle halloweenfest? Der skal selvfølgelig bruges en masse fede dekorationer samt nogle lækre drinks og snacks til at skabe den rette stemning. Men derudover er det selvfølgelig også et must med det rigtige kostume, som er uhyggeligt og festligt på den rigtige måde.

Halloweenpynt

Fede dekorationer

Til den ideelle halloweenfest skal der selvfølgelig også være en uhyggelig og festlig stemning, som man rigtig kan leve sig ind i temaet. Her skal der selvfølgelig en masse pynt til. Det kan eksempelvis være kranier, græskar, spindelvæv og lignende.

Man kan også sætte sit eget præg på pynten ved eksempelvis at printe en masse uhyggelige motiver ud og lave masker, guirlander og lignende ud af det. Så køb eksempelvis en pakke TN247 toner, så du har mulighed for at printe en masse forskelligt pynt ud til festen. Hvis du gerne vil holde et brag af en fest, hvor dine gæster virkelig er imponerede, skal man i hvert fald ikke være sparsom med pynt og dekorationer. Det er det, der sætter stemningen.

Uhyggelige snacks

Udover uhyggelige dekorationer så er det altså heller ikke en rigtig halloweenfest, hvis der ikke også er nogle lækre snacks og drinks, som passer til halloweentemaet. Her kan man gribe det an på mange forskellige måder.

Man kan vælge at servere de klassiske snacks, altså chips og popcorn, og så kan man eventuelt også købe noget af det halloweenslik, der er i butikkerne. Det er den nemme løsning, hvor man ikke nødvendigvis behøver at planlægge alt for meget og stå en masse i køkkenet op til festen.

Man kan dog også vælge at gå lidt mere all in og prøve sig frem med nogle af de mange halloween opskrifter, som er helt oplagte til enhver halloweenfest. Her kan det eksempelvis være pølsehorn, som skal forestille afhuggede fingre eller en kage, der ligner hjernemasse. Der er rigtig mange gode muligheder for at lave nogle rigtig uhyggelige og meget festlige snacks. 

Græskar

Et godt kostume

Nu til det, som næsten er det vigtigste, når man skal holde en halloweenfest – det er selvfølgelig kostumet. Nok kan flotte dekorationer og festlige snacks gøre en masse for selve stemningen til festen, men der er nu ikke noget, der kan lave den helt rette halloweenstemning som et rigtig godt kostume.

Når det kommer til halloween udklædning, er der uendeligt mange muligheder, og her handler det igen om, hvor langt man er villig til at gå, og hvor meget man vil planlægge selve kostumet. 

Man kan gå den nemme vej og købe en heksehat – og ja, så er man ret hurtigt noget, der ligner en heks. Man kan også vælge at gøre lidt mere ud af det, og måske vælge at klæde sig ud som en karakter i en af de klassiske halloween film. Altså en mere unik person, hvor du derfor også skal gøre mere ud af kostumet. Og så er du vist også ved at være klar til et brag af en halloweenfest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *