Gør familielivet til en fest

b3460

Langt de fleste oplever, at livet ændrer sig utroligt meget, når de før børn. Pludselig er det vilde natteliv skiftet ud med ansvar og bleer, og så er der ikke længere energi eller tid til drinks og koncerter. Det er fantastisk at blive forælder, men nogle gange kan vi alle komme til at savne spændingen fra før familielivet startede. Der er dog mange måder, hvorpå du kan gøre hverdagen med børn lidt mere spændende. Læs med her!

Opsparing

 

Tag chancer

Hvis du er typen, som godt kan lide at leve lidt vovet, som behøver tilværelsen om forælder ikke at stoppe dig. Der er masser måde, hvorpå du kan tage chancer, når du har en baby. For eksempel kan du jo tage på tur uden skiftetøj og se, hvordan det kommer til at gå…

Men du kan også være lidt mere fornuftig og simpelthen bare minde dig selv om, at alting ikke behøver at være så sikkert altid. Dit barn skal nok have det godt, så længe du elsker det og er der, så hvis du for eksempel får mulighed for at tage et spændende job eller starte spændende projekt, skal du ikke være bange for at sige ja, selv hvis det er mere usikkert, end det du har på nuværende tidspunkt.

Du kan ligeledes sørge for, at der ikke går kedelig hverdag i det hele ved at prøve en lidt mere utraditionel børneopsparing. Det behøver ikke at være en af de helt klassiske opsparingskontoer i banken, for der er gode muligheder for at investere i aktier, som I løbende kan følge med i. På den måde kan du være heldig, at dit barn pludselig står med et langt større beløb, end hvad tilfældet ellers havde været.

Ferie

Husk at bryde rutinen 

Det kan godt være, at din partner og du ikke har super mange muligheder for at blive ude hele natten og danse rundt på klubberne længere, men det betyder ikke, at I ikke har mulighed for at bryde med hverdagens mønstre. Husk, at man sagtens kan have et lille barn med på ferie, så mind hinanden om, at det er okay at holde en uge fri og tilbringe den et spændeden sted i verden. 

Mange foretrækker all-inclusive med små børn, og det er super fint, men hvis I savner lidt mere action, så er der faktisk masser af forældre, som har haft børnene med på lidt mere vilde ferier i eksotiske lande. Med tålmodighed og gåpåmod kommer man langt, så hvis I savner lidt mere spænding i hverdagen, er at rejse en rigtig god måde at integrere det på. I skal trods alt vænne jer til livet med børn, og det behøver altså ikke at være så kedeligt og idyllisk, som man godt nogle gange kan få indtryk af. Det handler bare om at turde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *