Sådan gør du oplevelsen i sengen bedre

b3460

Der findes intet bedre end at hoppe ned i dynen klokken fire om natten efter en koncert og bytur. Sengen er dog også meget tiltrængt efter blot en lang arbejdsdag. Mennesket sover næsten en tredjedel af sit liv. Flere og flere unge bruger dog også fritiden i sengen med enten Netflix eller lektier. Den fysiske leg for de mindre børn er ligeledes også erstattet med spil på iPad’en, så forældrene kan have tid til dem selv. 

Da dette kræver store samfundsmæssige forandringer for at komme problemerne til livs, kan man derimod vælge at få det bedste ud af situationen.

publikums hænder til koncert

Derfor skal du købe en sengeramme

Vælg eksempelvis den rette seng. Om du kun sover eller læser bøger i din seng, er det vigtigt at din krop bliver støttet gennem flere timer. Den rette seng vil ligeledes også kunne hjælpe med mange rygsmerter, stivhed eller lignende. Her spiller madrassen en stor rolle. Det er dog også vigtigt, at madrassen bliver støttet ordentligt. Dette kan ske ved eksempelvis en sengeramme.

Sengerammer er ikke blot praktiske og flotte. Det er ligeledes det bærende underlag for dig, din krop og sengens madras. Her kan der være forskellig affjedring alt efter materialevalget på produktet. Med en sengeramme vil du dog kunne optimere din seng på flere punkter. 

Sengen kan eksempelvis få en overordnet finish i looket og derved blive en del af soveværelsets indretning. Nogle sengerammer kan ligeledes trækkes ud til en ekstra seng eller indeholde opbevaring. Du kan dermed få flere funktioner i kun et produkt. 

bog-kvinde-seng

Gå ikke ned på kvaliteten

Med en kvalitetssengeramme kan madrassen koste lidt mindre. Den skal alligevel gerne skiftes ud efter ti år. Sengerammen derimod kan holde næsten igennem et helt liv. Det er dermed også en god investering at bruge lidt ekstra af budgettet på den denne post. 

Det er dog ikke ensbetydende med, at man sover på en sky med en god sengeramme, den billigste madras man kan finde samt en ældgammel hovedpude. 

Særligt støtter hovedpuder også din krop meget, når du sover. Flere og flere går derfor over til ergonomiske hovedpuder for at være mere nænsomme ved nakken. Memoryfoam er dog også blevet populært indenfor madrasser og særligt topmadrasser. Alt efter hvilken seng man har, kan der være flere lag af madrasser. At købe en ny seng er heller ikke altid en billig fornøjelse. Det er dog en stor del af vores liv samt pengene værd, så man kan sove godt efter fest og farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *