Festartikler til den uforglemmelige fest

b3460

En fest er altid markering af en glædelig begivenhed – en begivenhed som vært og gæster ønsker vil blive husket i meget lang tid. En af de vigtigste faktorer, når man holder en fest, er stemningen. For at opnå den perfekte, hyggelige stemning gælder det om at kredse for omgivelserne.

Det er uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, konfirmation, bryllup, barnedåb og hvad der ellers skal fejres. Det er nemt at købe alle festartiklerne der, da man kan gøre det hjemmefra og få alt det samme sted.

 

Lad din kreativitet udfolde sig med diverse festartikler

En meget simpel måde at tage fat på festlokalet er at sætte loftbannere op, som giver rummet en hyggelig stemning. Til de fleste fester er der flag, som virkelig markerer, at der er noget, der bliver fejret. Det kan være små flag på bordene eller større flag på gulvet. Man kan også vælge en flagguirlande eller små, nuttede klemmer med flag på navneskiltene.

Balloner er altid et sikkert hit til en fest. Der kan man for eksempel vælge folieballoner, der udformer en tekst eller simple, ensfarvede balloner. Der findes også motiv balloner, som er en oplagt mulighed til et babyshower eller en anden fest, alt efter hvilket motiv, man vælger.

Hvis der er tale om en lidt finere fest, eksempelvis en bryllupsfest, så vil de fleste gerne have omgivelserne til at fremtræde lidt ekstraordinært. Det behøver ikke at koste en bondegård. I stedet for at anskaffe sig dyre, fine stole til festen, kan man købe stolebetræk. De pifter de gamle stole op og giver dem et helt nyt look. Som en ekstra detalje, kan man påsætte en stolesløjfe, for at gøre det ekstra fint.

Til barnedåben, brylluppet, jubilæet, studenterfesten eller hvad man nu kunne tænke sig at gøre en elegant velkomst til, kan man med fordel bruge en rød løber. Til barnedåb findes nogle søde lyseblå og lyserøde gulvløbere.

Lyset i festlokalet har rigtig meget at sige i forhold til stemningen. Varmt lys lægger altid op til mere hygge end koldt lys. Holder du festen i et telt vil lanterner være en oplagt mulighed. De har både en praktisk funktion og indbyder til hygge og godt samvær.

 

Billige dekorationer til festen

Hvis man ønsker at peppe festen op på en billig måde, så kan flagbannere anbefales. De findes i alverdens smarte farver, så der er en model, der passer til enhver fest. Det er i det hele taget vigtigt at koordinere diverse festartikler, så temaet får en rød tråd og det hele passer sammen.

Pom pom papirkugler kan bruges som kreative og farverige dekorationer. Enten ophængt på vægge eller liggende som dekoration på bordet. Honeycomb bolde har samme effekt, men er mere symmetriske i looket i forhold til en pom pom. Honeycomb bolde kaldes også for bikube bolde, da deres mønster minder om mønsteret i en bikube. De findes både som honeycomb diamanter og runde som bolde.

Dem, der er meget kreative med hænderne kan kaste sig ud i at lave noget af pynten selv ud af creperuller. Creperuller er en slags tyndt papir/stof, som man kan lave et væld af dekorationer ud af. Man kan for eksempel lave blomster ud af det, som kan hænges op rundt omkring eller lægges på bordene. Noget man ikke ser så tit er foliegardiner. Det er et gardin, der hænges i døren, som giver en kæmpe wauw effekt. Der er i hvert fald en masse forskellige bud på festartikler, der billigt og nemt kan skabe et hyggeligt rum omkring en god og uforglemmelig fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *