Grænsen er åben! Tag en fest-tur til Norge

b3460

Nordmændene strømmer til de danske diskoteker for at få del i de relativt set billige øl- og spiritus-priser. Specielt i Nordjylland kan man knap tage en tur i byen og forstå, hvad folk siger, fordi der er så mange nordmænd. Heldigvis er forholdet mellem nordmænd og danskere bare i orden, så der er ikke nogen, der skal tage fejl af, at danskere og nordmænd forstår at hygge sig sammen over en kold, lille én. 

Men selvom priserne er lidt pebrede deroppe nordpå, så er det da egentlig ikke nogen helt dum idé at tage på visit, ligesom de så hyppigt gæster i vores lille land. Specielt hvis det kun er en sjælden gang imellem, kan det ikke være nogen dårlig idé at tage til det kolde, eksotiske nord. Enhver ved, at øl smager bedst på køl og i Norges frost, kan man dårligt få dem på andre måder. Læs med i denne artikel for at få gode tips til, hvordan du, dine kammerater og veninder får den fedeste fest oppe hos storebror Norge.

Pige i kulde

Hvorfor Norge?

Norge er et fantastisk land at tage til med venner – specielt hvis man er et friluftsmenneske. Hvad enten det er en telttur, kanosejlads, fiskeri, vandring eller noget helt femte, du leder efter, så er sandsynligheden at Norge har det i overflod. Norges naturrigdom er så overvældende, at man ikke kan forstå det, før man har taget jernbanen gennem landet og set den skiftende karakter af granskov, fjeld og sø. Desværre stopper Oslo-færgen ikke på Svalbard. Og dog, for det er ingen skam. Selvom Norge er et smukt land, er Oslo også i sig selv en smuk by, hvor man sagtens kan få en spændende weekend til at løbe af stablen. 

Du finder nogle af nordens største og mest trendy natklubber i den norske hovedstad, der er fyldt med gamle, charmerende gadebilleder og bygninger, der giver din bytur et helt nyt element af magi, som du ikke havde kunnet hverken forestille dig eller for den sags skyld finde i Jomfru Ane Gade i “Nordens Paris”. 

Oslos storslåede alléer, der emmer af historie, dens nymoderne og grandiøse natklubber, der fortæller dig, at nordmændene lever i nuet og de sælsomt hyggelige og lune værtshuse, hvor man får øllen serveret over en god historie i gulbrun belysning – det er alt sammen grunden til, at din næste bytur skal have sin gang i Norge.

bar

Sådan får du råd til turen

Det ville være løgn at sige, at Norge var et af de billigste lande i verden at slå sig løs i. Norge er kendt for høje alkoholpriser og derfor er det en god ide at have økonomien i orden, inden I tager afsted. 

En sjov vinkel på at få råd til turen kunne være at investere i Norske aktier. På den måde bidrager I til jeres egne aktier, når I tager op for at spendere. Norske aktier er i alt fald en god investering, da Norge i høj grad baserer deres økonomi og samfundsmodel på landets rigdom som følge af fundet af store og rige oliefelter i den norske natur. Læsere med en god forretningssans tillægger de norske aktier den værdi, at olie er en fremtidig mangelvare, der højst sandsynligt vil stige markant i værdi, når olien i andre lande slipper op. Hvis du vil vide mere om de norske aktier, inden du og dine venner investerer, så læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *