Skab den fedeste fest med den billigste regning

b3460

Alle elsker festlige begivenheder, om de så er store eller små, er der altid noget for enhver. Ligner festen et fyrværkeri med eltavler, jacuzzi og glade ansigter, er der gang i den for én gruppe mennesker. Er du mere til at drikke et glas vin, sidde ned og snakke om små og store ting? 

Det er helt op til dig, og du kan få skabt de rareste omgivelser for dig og din fest, hvis du er indforstået med, hvilken slags fest du vil have. 

Koncert-fyrvaerkeri

Findes der en opskrift på den perfekte fest? 

Som teenager når festerne så småt begynder, er det meget vigtigt at holde en god fest, og ikke den kedelige børnefødselsdag, alle efterhånden er blevet trætte af. 

Den store hemmelighed bag at holde en god fest er og bliver dog de mennesker, man inviterer. Inviterer man de seje cool-kids, der er bange for at grine for højt, fordi det ville ødelægge deres mojo, bliver festen kedelig, ligesom dem. Inviterer man derimod nogle sjove og spændende mennesker, vil festen tilpasse sig dem. 

Husk at give hinanden en krammer og et kys 

Når man ankommer til en fest på ukendt terræn, og der er mange nye ansigter, kan man let blive intimideret og ville ønske, at man var taget til en anden fest, eller måske bare var blevet hjemme. 

Derfor skal vi huske hinanden på, i alt hvad vi gør, at åbenhed og kærlighed kan gøre rigtigt meget for rigtigt mange. Tænk, hvis man møder op til en fest og bliver mødt af en masse glade ansigter, der bare er oprigtigt glade for at møde dig og snakke med dig. Det ville da være fantastisk. 

Ingen vil danse med fotografen 

Uanset hvilken fest du forvilder dig hen til, bør du altid huske, at der er ingen, der vil danse med fotografen. Sidder du med din telefon hele aftenen, eller er du typen, der filmer alt og alle og spørger om folk “ikke lige kan gøre det der igen?” fordi du ikke lige fik det filmet? Så læg telefonen fra dig, kig på dine medmennesker, der sidder lige overfor dig, og vær nærværende med dem. Ikke med en anden person, du skriver med samtidig.
Hvad er overhovedet meningen med at hive telefonen frem til en fest? At vise hvor populær du er? Lægge billeder op af alle dine venner? Giv dig selv tid og lov til at nyde festen og øjeblikket. 

publikum

Det er okay at være ædru til fest 

Selvom de fleste fester byder på alkohol og sprut, behøver man ikke at beruse sig i dette for at have en fest. At være lettere beruset til en fest er vigtigt, ja, men man kan sagtens beruse sig i en samtale, i en kvinde/mand eller bare være glad og høj på dette. 

Der findes forskellige forbrugsbehov, og man skal blot finde det behov, der virker godt for den enkelte selv.

Den gode fest er ikke nødvendigvis den dyreste 

Selvom pompøse fester kan være sjove og vilde, er det ikke en nødvendighed for festen, at budgettet er stort. Nogle gange vil man bruge mange penge på den perfekte lokation, når man ganske kvit og frit kan benytte sig af f.eks. naturen. At holde en udendørs fest er ganske gratis, hvis det foregår på offentlige steder. Det kan være sjovt og anderledes at holde fester udenfor, prøv det af i dag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *