Få nye minder: 4 dejlige oplevelser med vennerne

b3460

Der er noget ganske særligt ved at tage af sted til spændende oplevelser med dine venner. Udover at give en god grund til at komme ud ad døren, så er det også en dejlig måde at samle gode minder sammen på. Her får du derfor 4 spændende aktiviteter, der giver masser at snakke om i venneflokken.

kvinde får massage

1. Tag til koncert og få nye musikoplevelser sammen

En koncert er en dejlig måde at bruge tid med sine nærmeste på. Der er rig mulighed for at synge med på kendte sange, rocke med til gode rytmer og drikke kolde øl. Det kan være ekstra festligt, hvis I er taget en større gruppe venner afsted, så I kan dele en dejlig musikoplevelse sammen.

Hvis vennegruppen har en fælles yndlingskunstner, er det en rigtig god måde at få nye minder med musikken på. I kan også tage til en koncert med en for gruppen ukendt kunstner, der kan overraske og give en helt ny musikoplevelse for jer alle.

2. Udfordrer hinanden i en klatrepark

Igennem de sidste år er der dukket flere spændende og udfordrende klatreparker op rundt om i landet. Det er ofte forskellige baner, der er bygget i toppen af trækroner.

Oppe i højderne er der forskellige baner og udfordringer, der kræver styrke, smidighed og balance. Det kan derfor være en rigtig god måde at være fysiske sammen, hvor I samtidigt får én på opleveren.

Bagefter kan I lettede og trætte spise en lækker middag eller drikke en velfortjent drink oven på strabadserne.

3. Tag til afslappende massage

Massage er rigtig godt, hvis du oplever at have spændte muskler i nakke, skuldre og ryg. Det sætter gang i blodgennemstrømningen i vævet, så affaldsstoffer kan blive transporteret væk fra de ømme muskler. Vil du gerne forkæle dine venner, kan du invitere på en dejlig massage.

Her kan I komme helt ned i gear, så stresset af og få snakket om de dybere emner, der rør sig. Du kan eksempelvis prøve Hot Stone Vordingborg, hvor du masseres med varme sten. Varmen fra stenene hjælper musklerne med hurtigere at varme op, så massøren kan gennemarbejde dem. Massage er en afslappende måde at bruge tid sammen på.

festivalkoncert

 

4. Slå lejr til festival

Særligt sommeren byder på mange spændende festivaler både i Danmark og udlandet. Hvis det er muligt at få vennerne samlet, kan det være rigtig hyggeligt at slå lejr sammen og feste hele festivalen sammen.

Hvis I er mange afsted, kan I lave jeres egen camp af telte. Det er en god ide at lave en plads i midten af campen, hvor I kan samles til hyggelige øl og spille musik fra en medbragt højtaler. Derudover er der rig mulighed for at høre dejlig livemusik, når koncerterne starter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *