Bliv klar til koncerten

b3460

Det er stort set altid sjovt at tage til koncert. Stemningen er ofte rigtig god, og man er blandt masser af mennesker med samme interesse som en selv. Derfor er det også rigtig fedt at gøre sig klar til at tage til koncerten og have styr på alle detaljerne.

Lav dit eget tøj

Hvis du er den kreative type, kan du måske endda lave edit eget tøj til at tage på til koncerten. Det kan være med symaskinen, men det kan også være ved at strikke. Det kræver selvfølgelig, at du går i gang i god tid, men ofte købes koncertbilletterne også en del tid inden koncerten, så det er ikke helt urealistisk.

Hvis du vil strikke noget flot tøj, så sørg for, at bruger garn af god kvalitet, så du få noget tøj, der kan holde, og desuden noget garn, der er nemt at arbejde med. Hvis det er en udendørs koncert om aftenen er det især en god idé at have noget godt garne, så du kan strikke tøj, der hjælper dig med at holde varmen, når solen er gået ned.

Hav styr på håret

Til koncerter står man sjældent stille og det kan derfor godt gå lidt ud over frisuren. Lige meget om der bliver danset, hoppet eller headbanget, så kan det godt få håret til at se lidt vildt ud, og måske også vildere end du havde planlagt.

Hvis du gerne vil have frisuren til at sidde rigtigt hele aftenen, så kan du overveje at bruge noget god hårvoks. Hvis du ikke er vant til at sætte dit hår med hårvoks, kan du nemt lære det. Det er nemlig nemt at finde en god Voksguide af hårvoks. Ved at købe en hårvoks af god kvalitet, kan du være sikker på, at frisuren holder hele aftenen. Det er desuden enormt nemt at arbejde med, og du får let stylet dit hår præcis, som du vil have det.

Hvis du har længere hår, som du har stylet, er en god hårspray en god investering, så håret holder sin form i længst mulig tid, og du ikke skal bekymre dig om frisuren hele aftenen også selvom der bliver danset og hoppet rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *