Bliv hjemme? Hyggelige udfordringer til de stille aftener

b3460

Selvom det er herligt at skulle ud af huset til spændende arrangementer med familie og venner, så er det også rart med en hjemmeaften. Særligt efter en lang og travl uge kan en aften derhjemme helt uden forpligtelser være dejligt. Her er der mulighed for at daske rundt i nattøj og underholde dig selv på andre måder. Hvis du mangler sjove og hyggelige udfordringer, du kan lave, når du er alene, så kommer her 3 gode bud.

ordleg med brikker

Udfordrer din hjerne med soduko og krydsord

De små grå har godt af at blive holdt i gang. Det kan selvfølgelig gøres på mange forskellige måder, men små udfordrende spil er altid godt. Særligt hvis du kan lægge skærmene fra dig, kan det være en ekstra god ting for din hjerne.

Mentale udfordringer kan komme i mange former, men et lille spil såsom en sudoku eller en krydsogtværs kan sagtens være en hyggelig aften beskæftigelse. Din hjerne kommer på arbejde, når du skal lede efter det helt rigtige krydsord eller ikke kan få din sudoku til at gå op. Hvis du har brug for hjælp, kan du tjekke krydsord forslag ud på nettet, hvor der ofte er lister med de mest typiske ord.

Få set alle klassikerne

Når der bliver diskuteret film, så bliver der ofte nævnt filmklassikere, som mange kender uden at have set dem. Derfor kan du sætte dig for, at dine hyggelige aftener ikke skal gå med, hvad der vises på tv, men i stedet skal handle om at udvide din filmviden. Har du en partner, du kan dele det med, kan det blive et hyggeligt fælles projekt.

Ofte kan du finde klassikerne på nogle af de mange streamingtjenester, så du ikke engang behøver lede efter brugte dvd’er. Lav eventuelt en liste sammen med din partner, hvis I vil gøre det til en fælles udfordring. Så kan I krydse af, hver gang I når igennem en film på listen.

hækling

Kast dig over pinde og garn

Der er ingen tvivl om, at det klassiske håndarbejde med pinde såsom strik og hækling er vendt tilbage for fuld styrke. I klasseværelser, offentlig transport og hjemme i stuen sidder rigtig mange omgivet af garn og hygger sig med de små finurlige knuder.

Selvom det ser besværligt ud, at handler det blot om at komme i gang. På et tidspunkt kan hænderne nemlig helt selv, og du skal ikke længere tænke over hver en lille bevægelse. Brug gerne de mange muligheder for at få hjælp online via vejledninger, guides og videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *