Fyld depoterne op på kontoret

b3460

Ligesom weekendens festarrangementer, så skal alt også være på plads på kontoret, når I møder mandagen efter julefrokosten, påskefrokosten eller fødselsdagsfesten. 

Når vi planlægger fester, så har vi en tendens til at planlægge en del og endda sørge for, at alt er i den skønneste orden. Og det er også en god vane, som vi har, så vi er sikre på, at alt er godt, når festen er i gang. 

Men alt dette planlægning og opfyldning til festen, det er også en vane, som I kan tage med ind på kontoret, for det er også noget, som bare skal være i orden, når I igen skal i gang med hverdagens gøremål og arbejdsopgaver. 

kontorartikler

Forsyningerne skal på plads 

Jeres kontorforsyning er vigtige, når det kommer til at have et godt arbejdsmiljø, der fortsætter, når festen er slut. Det handler om, at der er kontorartikler nok, såsom blyanter, blokke, papir, stempler, mapper osv. 

Men kontorforsyning handler også om, at der er både kaffe og frugt, så der er lidt til de sene timer på kontoret. På denne måde kan I få skabt en god stemning på kontoret, så alle føler, at der er en hjemlig og hyggelig atmosfære. 

Der er nemlig ikke noget værre, end at mangle ting til arbejdsgangen eller arbejdsopgaven i løbet af dagen, og kaffe og te skal der generelt bare være nok af. Det er noget, som lige giver det ekstra slag energi klokken 15. 

kvinder arbejder

Tag planterne med på arbejde 

En anden måde, som I også kan planlægge den helt perfekte arbejdsplads på, det er at gøre kontoret lidt mere hjemligt og hyggeligt med nogle planter. Planter giver nemlig både noget liv og hjemlig følelse til den daglige arbejdsgang. 

Så er der derudover også en god undskyldning til at holde en velfortjent pause i arbejdstiden, når planterne alligevel trænger til at blive vandet. 

Det er også en god måde at komme rundt til alle kollegerne på, så I lige kan høre hinanden, hvordan det går. Så kan I med fordel skiftes til at vande planter, så alle får lov til at kigge ind på alle kontorer og sige hej. 

At skabe en hjemlig atmosfære og hyggelig stemning på kontoret er lige så vigtig som at planlægge den perfekte firmafest i weekenden, for det er alt sammen noget, som er med til at give et godt fællesskab kollegaer imellem. 

Sørg derfor for at tage planlægningsevnerne med tilbage til kontoret efter weekendens fest. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *